Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
    Днес на П.Владигеров в кв.Люлин ....един пич излиза от паркинга и ме засича-без да иска не ме видя.........но аз видях че е със 156 и си реших да го снимам....
    Вада си телефона и щрак и тоя наби спирачки и слезна....хахахха за малко да ям бой заради една снимка...явно си помисли,че ще го натопя или нещо такова... ....Басииии заради една снимка бой да ям........хахахха
    Ето го багабонтина : [ATTACH]9947[/ATTACH][ATTACH]9948[/ATTACH]
    Pebles вагабонтина е разкрит!!!

Преди малко, като се прибирах към Елин Пелин от форумната среща в пицария Вики, и на Долни Богров ме спират полицаи за проверка(дотук всичко нормално), прегледа ми полицаят документите и точно преди да ме пусне, спомена, че имал като моята 156ца, само че JTD, и от дума на дума стигнахме до въпроса, дали е регнат във сектичката ни??? Той отговори, че не се е регистрирал, но отвреме на време чете това онова из форума, обаче по едно време спомена, че преди известно време някакво девойче се опитало да го снима - била го подминала докато изкарвал от пазарчето назад и спряла, изчакала го и като тръгнал, и тя тръгнала след него и започнала да го снима!!! Човекът ми обясни, че доста се ядосал и затова спрял и както каза като дошъл при теб ти казал - цитирам - " Абе чакай ще дойда при теб направо да ме снимаш целия" . Та в общи линии човечецът не е имал лоши чувства, ама е полицай и нали се сещаш че не всички са му приятели и затова така е реагирал! Даже сега се ядосваше, че колата му била мръсна и си я снимала така!!! Мисълта ми е - Вижте колко е малък света!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Масленно зелена металик 156 със крилото. номера и беше СА9977**. На бул. Сливница я врътна яко. От Клуба ли е?
      Тая я кара едно момче дето идва на Бояна 1.6 ТС е много стегната и май е регнат във форума , но не влиза много много Аз даже съм му карал колата
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Днес видях едно червено GTV паркирано до книжарницата на МГУ с номер 5155, софийски. Това беше около 12.30ч.
        Да си признава, кой ми е колега по кола и по образУвание!
        Ми че то и аз и Влади - raiders сме там и едно момче от Пазарджик със черна 155-ца
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Вчера колегата Бодом (Митко) беше паркирал точно до мен на паркинга на Хит-Младост. Само че аз бях с Полото и едва ли се е сетил до кого се е кльофнал.

Малко по-натам на паркинга имаше и една червена 156-ца с номер 3332. Сигурен съм, че е форумна, ма не знам чия е.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Днес към 8:20 в овча купел сива 145 с лепенки на форума на задното стъкло номера беше нещо от типа 9906, ма нямам свирка иначе щях да го поздрава с клаксона

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Вчера колегата Бодом (Митко) беше паркирал точно до мен на паркинга на Хит-Младост. Само че аз бях с Полото и едва ли се е сетил до кого се е кльофнал.

Малко по-натам на паркинга имаше и една червена 156-ца с номер 3332. Сигурен съм, че е форумна, ма не знам чия е.
              Червената 156ца 3332 е с голямото антикрило и е на колегата Markonialfa, аз около нова година го бях щракнал него в папараците

Comment

• Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                Кой е колегата да му се накарам......Това са снимки от Комо в Младост 4, а след ден два не ми даде път в студентски град аз излизах от улицата при лападунди, след него ме пусна колега с 155-ца сива. Ей
                аз тебе съм те засичал по квартала колега

гледам и koolio те е засякъл

koolio Бодом е с червена 145 нали
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

• Червено GTV всяка сутрин пред МГУ-то. Да си казва кой колега е
                  Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Вчера колегата Бодом (Митко) беше паркирал точно до мен на паркинга на Хит-Младост. Само че аз бях с Полото и едва ли се е сетил до кого се е кльофнал.

Здрасти колега, ето ме с червената 156 - СА 3332, да бях на ХИТ-а!!!
                    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

• Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                      аз тебе съм те засичал по квартала колега

гледам и koolio те е засякъл

koolio Бодом е с червена 145 нали
                      Другият път като ме видиш сигнализирай да се запознаем!!!

Comment

• Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                        Здрасти колега, ето ме с червената 156 - СА 3332, да бях на ХИТ-а!!!
                        Аха, тебе често те засичам в Младост.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Аха, тебе често те засичам в Младост.
                          Ама свиркай де!!! Айде поздрави!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
                            Червено GTV всяка сутрин пред МГУ-то. Да си казва кой колега е
                            E и аз това питах, ама виновникът си трае!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• по бул.България посока Центъра на втория светофар след Билата,форумна е колата 9916 май беше
                              Attached Files
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                                Днес към 8:20 в овча купел сива 145 с лепенки на форума на задното стъкло номера беше нещо от типа 9906, ма нямам свирка иначе щях да го поздрава с клаксона
                                Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                                по бул.България посока Центъра на втория светофар след Билата,форумна е колата 9916 май беше
                                Май говорим за една и съща

Comment

Working...
                                X